SOKOLDALÚAN...

Nagy dobásra készülünk...
A csomagolástechnológia csodálatos. És bonyolult. Annál egyszerűbb a filozófiánk: biztosak vagyunk benne, hogy partnereinkkel közösen új elképzeléseket, új lendületet hozunk a hazai csomagolástechnológiába. Nemcsak közös sikereket érünk el, de együtt formáljuk a jövőt. Minden adott ahhoz, hogy 25 éves szakmai tudásunkat és technológiai lehetőségeinket felhasználva Kelet-Közép-Európa egyik vezető csomagolóanyag gyártójává váljunk. Egyszóval nagy dobásra készülünk! Nem véletlen, hogy vállalatunk szimbólumának a dobókockát választottuk. A mi kockánk is sokoldalú és minden oldala értéket képvisel.

ITT VAGYUNK...

Bemutatkozik a Nordfilm Packaging
Vadonatúj vállalat, tapasztalt szakemberek... A Nordfilm Packaging azért született, hogy új alapokra helyezve megvalósítsuk mindazt a lehetőséget, amely jelenleg és a jövőben a hajlékonyfalú csomagolóanyagok gyártásában rejlik. Ismerje meg Ön is vállalatunk életét, működését, gyártási technológiánkat és termékeinket!

INDULÁSRA KÉSZEN...

November 15-én a megnyitó ünnepségen Varga Mihály pénzügyminiszter, Horváth Richárd Hatvan város polgármestere és Nagy-Kaszap László vállalatunk ügyvezető igazgatója a szalag átvágásával hivatalosan felavatta a gyárat. Az ünnepi beszédek után a gyár megnyitotta kapuit a látogatók előtt. Magyar fejlesztésű és gyártású gépek, innovatív technológia, nagyarányú export, új munkahelyek, kiváló szakemberek, elhivatottság – ez jellemzi többek között a Nordfilm Packaging Kft-t.

További részletek megtekinthetők a képgalériában és aktuális hírlevelünkben.

FELHÍVÁS KÉPZÉSRE

Érdekelnek a csomagolóanyag-gyártási folyamatok és a legmodernebb nyomdatechnika?
Tudtad, hogy háromszor nagyobb az elhelyezkedési esélye azoknak a fiataloknak, akik egy termelő üzemben, gyári környezetben töltik szakmai gyakorlatukat? Szeretnél egy olyan szakmát elsajátítani, amelynek szakembereiből Magyarországon hiány van? Jelentkezz a DISZI-ben februárban induló nyomdaipari technikus képzésre és a hatvani Nordfilm Packaging Kft. telephelyén töltheted a gyakorlati idődet!

Amit kínálunk:
  • egyedülálló gyakorlati oktatás Magyarország legújabb csomagolóanyag gyártó üzemében
  • új, modern nyomdaipari gépeken végezhető szakmai gyakorlat
  • flexo nyomdaipari technológia megismerése
  • jó hangulatú, családias munkakörnyezet
  • kiemelkedő teljesítmény esetén álláslehetőség

Amit elvárunk:
  • sikeres érettségi vizsga
  • műszaki beállítottság
  • érdeklődés a korszerű technikák iránt
  • szorgalom, precizitás

KERESSEN MINKET...

Az alábbi elérhetőségeken várjuk megkeresését!
NORDFILM PACKAGING KFT.
3000 Hatvan, Bercsényi út 49.
Neuhaus Ágnes
Mobil: +36 20 201 6764
E-mail: info@nordfilm.hu
© 2017 - Minden jog fenntartva. Nordfilm Packaging Kft.
Adatvédelmi tájékoztató